|
|
#1 |
|
Ailemizden biri
UniKaradeniz Ailesi Üyesi
ÜYE BİLGİLERİ: Yaş: 21
Memleket: Ordu
Yaşadığı Yer: ist lakin gönül FATSA
Meslek: öğrenci
ÜYELİK BİLGİLERİ: Üyelik tarihi: Oct 2009
|
Arkadaşlar hemserim hatta aynı köylüm olan bir öğretmen abimiz bana facebooktan bir mesaj attı tüm gruplara yollamıs galiba fatsanın yukarsında fatsaya (yani denize) 40 km uzaklıktaki aybastı ilçesinde görev yapıyor. Neden denize uzaklını dedim hepimiz karadenizliyiz denizden yukardaki ilçelerin durumlarını, kaderlerini hapimiz biliyoruz.Neyse ben fazla uzatmıyorum yazdığı mektubu sizlerle paylasmak istiyorum o yazının en uygun yayınlanacağı yerin burası olacağına inandığım için sizlerle paylaşıyorum.BAŞARI ORANINA VE AMACA DİKKAT...!
Biz Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Aybastı Anadolu Lisesi’nin öğretmenleriyiz. Küçük ilçemizde dört yılda üç farklı okulda zor şartlarda eğitim öğretim yaptık. İlk mezunlarımız geçen yıl verdik. 2009 ÖSS sonucunda üniversiteye öğrenci yerleştirmede %78 başarı sağladık. Bu yıl kendi okulumuza taşındık. Okulumuz 282 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam ediyor. Öğrencilerimiz okumayı çok seviyor, okumak istiyor. Hepsi umut dolu. Gençlerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanmaları için okumaları şart. Ülkemizin, aydınlık yarınları bu gençlerin araştırmaları, bilimi, sanatı, edebiyatı kendilerine baş tacı yapmalarıyla mümkün. Bizler gençlerimizin ciddiyetle okumalarını, güzel düşünmelerini, Türkçeyi etkili kullanmalarını, kendilerini doğru ifade etmelerini, kelime hazinelerini geliştirmelerini, karşılaştıkları sorunlar karşısında korkmadan, yılmadan çözüm bulmalarını, kendilerini kabul etmelerini istiyoruz. Bunlar öğrencilerimizin kitap sayfalarına dokunmalarıyla mümkün olabilir. Günümüzde teknoloji büyük bir hızla ilerlemeye devam ediyor. Bilgiye ulaşmanın binlerce yolu var, imkânı olana. Bizim öğrencilerimizin çoğunun imkânları kısıtlı. Hızlı, kolay ve masrafsız bir şekilde bilgiye ulaşmalarını sağlayacak donanımlı bir okul kütüphanesi onların hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayabilir. Bu nedenlerden dolayı okulumuzun kütüphanecilik kulübü öğrencileriyle birlikte okulumuzda bir kütüphane oluşturmak için bir kitap toplama kampanyası başlattık. Bu kampanya belki bir çoğu için önemli olmayabilir; ama bizim için dünyalar kadar önemli. Çünkü gelecek ve okunacak her kitap taptaze beyinlerin güneşi olacak, yaşanacak hayata cesaret verecek, mutluluk katacak. Ulaşabildiğimiz bütün kaynaklara bir mektup yollayarak ROMAN, ÖYKÜ, ŞİİR, DENEME, MASAL,TİYATRO, vb. türden kitapları okulumuza yollamaları için talepte bulunuyoruz. Sizlerden kampanyamıza destek vermenizi istiyoruz. Her çocuğun olmak istediği bir hayali vardır. Bu hayalin gerçekleşmesinde yardım etmek istemez misiniz? “Eğer gelecekse beklenen özlemek de güzel, beklemek de…” İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz. ADRES : MURAT FİDAN AYBASTI ANADOLU LİSESİ 05056266756 AYBASTI /ORDU
Divane aşık gibi Düştüm Ordum peşine Morbeyaz bir sevda bu Rastlamadım eşine...! Dalgan gibi hırçın ol Oluruz biz sana yol Saldır Ordum yürekten Hayde süper lige dön...! Konu fatsakopat52 tarafından (02-08-2010 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:28 .

Ağaç şeklinde